Çamlıalan Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.

Misyon: Millî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.

Başarılar: 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Şenkaya İlçesi Ortaokullar arası Futbol Turnuvası Şampiyonluğu

Saatler: 08:30-15:00
Isınma: Sobalı
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Futbol, Masa Tenisi, Voleybol Turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2019 Yılında Erzurum AFAD ev sahipliğinde 2 günlük gezinin yapılması 2019 Yılında "Ben Bir DADAŞ´ım" Bilgi Yarışmasının yapılması 2019 Yılında "Kuşları Seviyorum Değerlerimi Yaşatıyorum" Projesinin hayata geçirilmesi 2020 Yılında 1-7 Mart Deprem Haftasında "AFAD İle Öğreniyorum" Bilgi Yarışmasının yapılması

Telefon - 05556400922

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://camlialanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇAMLIALAN MAH. ÇAMLIALAN KÜME EVLERİ CAMLIALAN ORTAOKUKU BLOK NO 5 ŞENKAYA / ERZURUM

Öğretmen :7
Öğrenci :24
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :400
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okul köyün giriş kısmında bulunmaktadır. Lojmanlar okul bahçesindedir.

Adres - ÇAMLIALAN MAH. ÇAMLIALAN KÜME EVLERİ CAMLIALAN ORTAOKUKU BLOK NO 5 ŞENKAYA / ERZURUM

Ulaşım Ulaşım hafta içi köy minibüsleri,hafta sonları ise özel taksiyle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Şenkaya ilçesine 35 km,Erzurum iline 183 km uzaklıktadır. Ayrıca Okulumuz Akşar Mahallesine 20 km uzaklıktadır.